Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen over onze mondkapjes. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op!

Veiligheid & praktisch

Is dit een medisch gecertificeerd mondkapje?

Nee, dit is geen medisch gecertificeerd mondkapje en is dan ook niet geschikt voor professioneel gebruik. Wij kunnen niet garanderen dat een stoffen mondkapje een virus verhindert en aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid.

Kan ik het mondkapje ook zonder filter gebruiken?

Ja, dit kan. Het mondkapje is dan wel minder effectief natuurlijk.

Wat voor filter gebruiken jullie?

De maskers zijn allemaal voorzien van een 100% polypropyleen filter, naast het dubbelzijdige katoen van het masker, natuurlijk.

Zijn de mondkapjes herbruikbaar?

Ja, de mondkapjes zijn herbruikbaar. Je kan de mondkapjes met de hand wassen, of in de wasmachine op maximaal 30 graden. Wij raden aan de filters na 14 dagen gebruik te vervangen.

Beschermen jullie mondkapjes 100% tegen COVID-19 en andere virussen?

Nee, wij kunnen niet garanderen dat onze mondkapjes 100% beschermen tegen virussen zoals COVID-19 en andere ziektes. Wel voldoen onze mondkapjes aan de richtlijnen van het RIVM voor mondkapjes voor particulier gebruik (dus voor op straat, in de supermarkt en het openbaar vervoer).

Waar kan ik een nieuw filter bestellen?

Bij meerdere internetwinkel bieden ze filter stof aan speciaal gemaakt voor mondkapjes. Deze kun je dus gewoon bestellen.

Kan ik het filter mee wassen?

Je kunt het filter tot 5 keer mee wassen.

Is het mondkapje geschikt voor iedereen?

 In principe is het mondkapje qua maat geschikt voor alle vrouwen. Voor mannen zal het wellicht iets te krap en klein worden.

Bestellen & verzenden

Kan ik mijn mondkapje laten customizen?

Jazeker! Stuur ons even een berichtje met je wensen en dan kijken we wat er mogelijk is om jouw mondkapje te personaliseren tegen een extra vergoeding.

Kan ik het mondkapje retourneren?

Het is helaas niet mogelijk om uw artikel(en) te ruilen. Wij kunnen de veiligheid en hygiëne van geretourneerde mondkapjes namelijk niet garanderen.

Hoe lang duurt het voordat ik het mondkapje in huis heb?

Gemiddeld 1-3 dagen als het mondkapje op voorraad is, anders tussen 3 en 5 werkdagen.

Collectie

Fashionable mondkapjes

Ga je voor panterprint? Een zomerse tie-dye? Of toch voor iets neutralers? Kiss My Mask breidt haar collectie mondmaskers continu uit met nieuwe hippe modellen en printjes. Stay tuned, dus!

Blijf op de hoogte

Als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuwe style aan de collectie is toegevoegd? Of inspiratie opdoen over outfits met mondkapjes? Abonneer je op onze nieuwsbrief en je ontvangt het in je inbox wanneer er een nieuwtje is!